Χονδρική

Η υπηρεσία χονδρικής είναι διαθέσιμη μόνο για μεταπωλητές και επαγγελματίες γραφικών τεχνών. Στους μεταπωλητές παρέχεται έκπτωση χονδρικής και η δυνατότητα να κάνουν online παραγγελία με ειδικές τιμές.

Είστε επαγγελματίας των γραφικών τεχνών;

 

Καλέστε μας στο 2284033261 από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 15:00 και θα σας ανοίξουμε ειδικό κωδικό για να μπορείτε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής και να κάνετε online τις αγορές σας!

Προδιαγραφές αρχείων

 

Τα αρχεία του καταλόγου πρέπει να αποστέλλονται σε .txt, .doc (γραμμένα σε word ή άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) χωρίς μορφοποιήσεις.

  • Στη Braille δεν υπάρχουν χρώματα, γραμματοσειρές, έντονα ή διαφορετικού μεγέθους γράμματα, οπότε μετατρέψτε τα αρχεία σε γραμματοσειρά arial, μέγεθος 12, χωρίς χρώματα, bold, italics, λίστες κλπ.
  • Στα αρχεία που θα στείλετε δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές γλώσσες. Για παράδειγμα, ο ελληνικός κατάλογος δε πρέπει να έχει τη λέξη cafe αλλά μόνο τη λέξη καφέ. Είτε είναι τίτλος είτε περιγραφή.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεφαλαία και πεζά, καθώς υποστηρίζονται από τη μπράιγ.
  • Μπορείτε να αφήσετε κενές σειρές ως διαχωριστικό.

 

Μία καλή μορφή αρχείου έχει ως ακολούθως:

ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος 12,60€
Μπριζόλα χοιρινή 10,50€

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
Κόκα κόλα 2€
Σπράιτ 2€

 

 

Τέλος, μην ξεχνάτε πως οι κατάλογοι απευθύνονται σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, οπότε το περιεχόμενο φροντίστε να είναι σωστό σε αυτούς και όχι όμορφο για τον πελάτη σας.